Otsikko

HYVÄNTEKEVÄISYYSKALENTERI

Eläinlääketieteellisessä 3. vuotta opiskeleva tyttäremme Saana on yhdessä kollegoidensa kanssa kasannut hyväntekeväisyyskalenterin, joka on nyt 1.11 lähtien myynnissä niin kauan, kuin vain kalentereita riittää!

Vetladies & Lads -hyväntekeväisyyskalenteri

on Eläinlääkiksen 3. vuosikurssille jo perinteeksi muodostunut projekti, jossa eläinlääkärin alut yhdessä mahtavien eläinmallien kanssa keräävät rahaa hyväntekeväisyyteen! Tämän vuoden

teemaksemme valikoitui Suomen perinteiset eläimet, jossa annamme ansaittua valokeilaa suomalaisille roduille ja eläimille aina pienistä kanasista suuremmoisiin hevosiin, ja kaikkea siltä väliltä!

Lahjoituskohteina viime vuosina on ollut mm. Eläinsuojeluyhdistys, luonnonsuojeluliitto ja tilalliset. Hyväntekeväisyyskohteeksemme tänä vuonna valikoitui Luonnonperintösäätiö, jolle lahjoitamme KAIKKI kalenterimme tulot ja tuotot! Kalenterilla on myös ympäristöystävällisyydestään kaksi sertifikaatia

! Ostamalla tämän hyvin kauniin kalenterin saat siis paitsi hyvin kauniin kalenterin, myös lahjoitettua hyväntekeväisyyteen!

Lisää tietoa kalenterista ja ohjeet kalenterin ostamiseen löytyvät meidän nettisivuiltamme www.vetladies.net.

Meidät löytää myös Instagramista (@vetladiesandlads) ja Facebookista (Vetladies & lads). Kaikki tykkäykset, kommentit ja kalenterijulkaisujen jakamiset auttavat viemään kalenterin ilosanomaa eteenpäin, joten SAA JAKAA.

Kalenterin kuvat ovat meidän uskomattoman ammattitaitoisen opiskelijakollegan Mima Jämsä kädenjälkeä, ja kalenterin on taittanut hirvittävän lahjakas opiskelijakollega Elina Nuotio.